Het leukste bedrijf worden

Hoe wordt uw bedrijf het leukste bedrijf om voor te werken?

16000+ uur ervaring

Hoogste certificering

5000+ geïnspireerd

NLPinHolland specialiseert zich op NLP-trainingen sinds 2005. Igor heeft meer dan 16000 uur actieve trainingservaring en coachte vele honderden mensen.

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door The Society of NLP en officiële certificaten worden ondertekend door Dr. Richard Bandler (1950), bedenker van NLP.

Dankzij de vele trainingen, coachings, columns, boeken en video's heeft Igor al meer dan 5000 mensen geinspireerd om bewuste keuzes te maken en hun eigen leven te leven.

Igor van Kaam

tijdens een NLP Coachopleiding op het strand

Uw NLP Trainer

Igor van Kaam (1974) maakte kennis met NLP in 2003. Zijn rol van consultant in werving en selectie maakte een NLP Practitioner training noodzakelijk. 

"Sindsdien is er een wereld van mogelijkheden voor me open gegaan." 

Hij startte zijn eigen werving- en selectiebureau in 2004 en opende de deuren van NLPinHolland in 2005.

Inmiddels is hij internationaal gecertificeerd NLP™-trainer, systemisch opsteller, burn-out coach, schrijver en mede-ontwikkelaar van het Positieve Psychologie Programma van University of ME®.

Hij schreef verschillende boeken, waaronder 'NLP Practitioner worden...', 'Burn-out is voor Toppers' en 'De Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer'."

Communicatie is de oorzaak van alle bedrijfsproblemen

NLP leert mensen hét recept voor een zinvol en gelukkig leven. Al bijna 50 jaar lang!

Neuro Linguistisch Programmeren verbetert al bijna vijftig jaar lang de levens van miljoenen mensen over de wereld? Beroemdheden, waaronder sportvoetballers, maar ook Steve Jobs, de laatste twee Amerikaanse Presidenten, Barack Obama en Donald Trump, maar ook sterren als Oprah Winfrey gebruiken het om hun doelstel te bereiken in hun verhalen, hun speeches en hun marketing. U en uw medewerkers kunnen vandaag de dag geen training meer volgen of u vindt het gedachtegoed van het Neuro Linguistisch Programmeren terug in de uitgangspunten.

Het succes van NLP zit hem in de benaderingswijze. Een subjectieve kijk op de werkelijkheid maakt het mogelijk om persoonlijke overtuigingen blijvend te veranderen en zo het welzijn van mensen ontzettend te vergroten. Op deze wijze kan iedereen leren, op elk moment van zijn of haar leven, hoe zijn of haar welzijn en dat van collega's en naasten verbeterd kan worden. Zo worden mensen stressbestendiger, gezonder en weerbaarder voor veranderingen en tegenslagen.

NLP ontwikkelde een even unieke als bruikbare methode, die mensen leert HOE hun brein nieuwe dingen leert. NLP zorgde ervoor dat de groten der aarde hun dromen vandaag de dag verwezenlijken. En dat wil geen ondernemer, geen werkgever en geen medewerk missen! 

Of zoals Walt Disney zou zeggen: 'If you can dream it, you can do it!'.

Wat is NLP?

NLP is de enige methode ter wereld, die je leert hoe je brein leert. Vanaf je geboorte leer je iedere dag nieuwe dingen. Zo word je 'geprogrammeerd' door je omgeving. NLP leert je hoe dat werkt, zodat jij jouw gedachten, emoties en reacties onder alle omstandigheden naar jouw wens kunt kiezen.

Ik leef...

Jij leeft jouw eigen leven. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat er op je pad komt in jouw leven.

Brengt je leven je nu niet wat jij wenst?Dan leef je het leven van iets of iemand anders. Ik leer jou snel en gemakkelijk hoe je andere keuzes kunt maken, zodat je gewenste resultaten bereikt. 

Voor mij?

NLP is geschikt voor iedereen die kan lezen en schrijven. Werk jij veel met mensen? Heb jij dromen, die maar niet uitkomen? Loop jij tegen allerei onzichtbare muren en plafonds aan? Of wil je jouw top bereiken als mens, als ondernemer, als leiddingevende of als coach? Dat is NLP voor jou!

Hoeveel plezier

kun jij aan?

waarde: €24.204,-

€ 9.975,- 

voor 9 medewerkers

NLP voor Bedrijven

Welzijn is een vaardigheid die we allemaal kunnen leren en modelleren

Welzijn als vaardigheid… Een dagelijkse behoefte, die kan worden ontwikkeld door meditatie, goede slaap, voldoende lichaamsbeweging, gezonde voeding, een gevoel van verbondenheid met de gemeenschap, een spirituele verbinding en nog veel meer. Vooruitstrevende bedrijven zullen welzijn niet omarmen als een vaag concept, maar als een verantwoordelijkheid in acties en dagelijks gedrag dat aan te leren is. 

(BRON: World Economic Forum)

Nagenoeg ieder probleem dat binnen bedrijven ontstaat, is te wijten aan communicatie en menselijk gedrag. 

Best bijzonder dat bedrijven zelden hun prioriteit geven aan educatie op het gebied van communicatie, taal, houding, menselijke drijfveren, karaktertrekken en ethisch leiderschap. Na het volgen van deze training lost uw team alle communicatieproblemen op en dragen medewerkers individueel verantwoordelijkheid voor hun eigen rol in uw bedrijfsproces. 

Wist u dat SMART® en Omdenken oorspronkelijk NLP technieken zijn, die inmiddels standaard onderdeel uitmaken van iedere communicatie- en salestraining? Na het volgen van deze training pakt uw team alle communicatieproblemen aan en dragen medewerkers individueel verantwoordelijkheid voor hun eigen rol in uw bedrijfsproces.

De NLP training voor bedrijven bestaat uit zes trainingsdagen, welke op uw eigen locatie en naar eigen planning ingedeeld kunnen worden.

U kunt kiezen voor zes losse dagen, drie blokken van twee dagen of twee blokken van drie dagen.

Voorafgaand aan uw training inventariseer ik de specifieke behoefte, zodat er aandacht gegeven kan worden aan datgene wat er speelt of nodig in binnen uw team of organisatie.

Dit is het moment om de juiste keuze te maken,

voor uw teams en uw toekomst.

NLP voor Bedrijven

Zes LIVE Trainingsdagen

Toegang tot de 'Happy Few'-edition van het Positieve Psychologie Programma

Boek: 'De Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer' (Igor van Kaam)

Online assessment 'PersonalityCheck' by University of ME®

De originele NLPinHolland-ordner

NLPinHolland schrijfmaterialen

Diverse NLP-Technieken

NLP TaalpatronenTraining

Alle trainingen worden persoonlijk door Igor van Kaam verzorgd

Tarief is voor 9 deelnemers

Maximaal 20 deelnemers per groep. Prijs per extra deelnemer: € 1.370,-

In overleg met de trainer bepaalt u op welke dagen in in welke frequentie de training plaatsvindt.

Genoemde tarieven worden vermeerderd met BTW.

Alle trainingsdagen vinden plaats binnen een periode van maximaal 6 maanden.

Mogelijkheid tot het organiseren van behoefte-speficieke coaching van medewerkers (ook niet-deelnemers) tegen een speciaal tarief van €2.250,- per traject.

LIVE & ONLINE

Combineer het beste van twee werelden! Geniet van de bijeenkomsten en ervaar het gemak van thuisstudie.

Boeken geschreven door Igor van Kaam

Boeken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van je bovenkamer. 

Ze zijn altijd bij de hand en bewegen je automatisch om in een ontspannen atmosfeer nieuwe kennis en inzichten op te doen. In de afgelopen jaren heeft Igor, naast een ontelbaar aantal column ook een aantal geschreven. 

*   Ik leef mijn eigen leven   *   Dit is het moment   *   Boventallig en nu?   *   Burn-out is voor Toppers   *   NLP Practitioner worden... 

Wat zeggen onze deelnemers?

Leven in vrijheid

De inspirerende NLP training bij Igor én mijn fietsreis naar Oostenrijk waren voor mij dé twee ingrediënten voor een leven lang LEVEN in vrijheid! Ik ben er achter gekomen dat vrijheid in mijn hoofd zit en, hoe hard de omgeving ook schreeuwt,  trekt en duwt, het is MIJN innerlijke kompas die mij elke dag weer, de weg wijst!

Karin

Angst vervangen

Angst vervangen door een roze ballon met liefde Elke keer als ik een steen in mijn maag voel, denk ik aan mijn roze ballon💓voel ik mijn roze ballon, straal ik mijn roze ballon.

Door anders te voelen, anders te denken, anders te doen,  kom ik steeds dichter bij mij!

Judith

Klaar voor mijn toekomst

Ik heb de afgelopen jaren de NLP Practitioner, Master en Coach opleiding gevolgd bij NLPinHolland. Ik kijk terug op een fantastische tijd waarin ik mezelf nog beter heb leren kennen en waarin ik een start heb gemaakt met het naleven van mijn dromen. Ik heb inzichten gekregen waarvoor ik dankbaar ben en ik ben klaar voor mijn toekomst!

Maartje

Eindelijk handvatten

Eindelijk kreeg ik de handvatten waar ik zo lang naar op zoek was. Alleen al de vooronderstellingen van NLP gaven mij zoveel nieuwe inzichten dat ik mijn leven opnieuw in kon richten.

Ik werd een betere versie van mezelf dankzij de trainingen van NLPinHolland. Wat een verrijking zeg.

Jaimy

Meer uit het leven halen

Mijn NLP trainingen bij Igor hebben ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta. 

Ik heb mijn krachten leren ontdekken en een prachtig, nieuw doel kunnen stellen voor de toekomst. NLP heeft mij geleerd dat er meer uit het leven te halen is en hoe je dat kan doen.

Willemijn

Een nieuwe blik op de wereld

De opleiding heeft mij geholpen om oude patronen te doorbreken en met een ander perspectief naar mezelf en de wereld te kijken. Ik voel me nu vrijer en optimistischer. Igor is zeer ervaren NLP trainer en coach die zijn passie en kunde moeiteloos weet over te brengen en mij heeft geïnspireerd om mijn ontdekkingstocht voort te blijven zetten.

Tommy

Rust als toverwoord

Een leven met een lager stressniveau. Door NLP ben ik mij bewust geworden, dat “rust” het toverwoord is voor mij.

Door andere keuzes te maken in mijn bedrijf en een aantal taken uit te delen heb ik beter overzicht gekregen. Dit betekent meer energie beschikbaar, betere partner en vader thuis. Het klinkt gek, door rust meer doen !

Johan

Waardevol

Bij Igor de NLP Practitioner gevolgd. 

Boven verwachting. In een week tijd zie ik de toekomst helder. Weet ik wat mijn dromen en doelen zijn en hoe ik daar kan komen. Wat een ervaring. 

Waardevol.

Marina

Professioneel

Professioneel, geeft echt inzichten die verder helpen , tezamen met een gezonde dosis humor, ik heb genoten!

Coby

Veelgestelde vragen over onze programma's

Ontvangen onze medewerkers een certificaat?

Ja dat kan. Dit certificaat zal worden uitgegeven door NLPinHolland en geldt als bewijs van deelname aan het NLPvoorBedrijven-programma.

Wat als iemand een lesdag niet kan bijwonen?

In geval van het missen van een lesdag stimuleren wij teamleden om elkaar bij te praten over de lesstof. Dit werkt zowel motiverend voor de betreffende medewerker, als ook voor de medewerkers die de kennis overdragen. Immers, van het overdragen van kennis leer je het meest.

Is er ruimte voor coaching naast de training?

Wanneer blijkt dat een medewerker buiten het programma extra aandacht nodig heeft of een duidelijke hulpvraag stelt, is het mogelijk om via een aanvraag een coachtraject te starten. Dit maakt geen inclusief onderdeel uit van de training en zal apart worden gefactureerd.

Kan de inhoud van de training naar wens worden aangepast?

Voorafgaand aan de training maken we persoonlijk kennis met elkaar. Naar aanleiding van dit gesprek is het mogelijk de training op bepaalde punten aan te passen, zodat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten.

Kunnen wij in termijnen betalen?

Helaas is het niet mogelijk om het programma in termijnen te betalen, omdat de geprinte en online lesmaterialen direct tot je beschikking komen wanneer het programma start. De factuur dient in zijn geheel voldaan te zijn voordat de eerste trainingsdag plaats heeft.

Is het mogelijk om de training online te volgen?

Nee. NLP is een 'contact sport' en de trainingsdagen zijn dan ook altijd live. Online ondersteuning is opgenomen in het Positieve Psychologie Programma van University of ME, dat ter beschikking komt van iedere deelnemer aan de training.

Belangrijke informatie

Contact

IGORIGOR BV h.o.d.n. NLPinHolland

Wijtvlietstraat 46

4491 GM Wissenkerke (Zld)

KvK-nummer: 65100328

© 2021 IGORIGOR BV
Built with