Hoeveel plezier kun jíj aan?

1 juni 2022: Gratis NLP Informatieavond

16000+ uur ervaring

Hoogste certificering

5000+ geïnspireerd

NLPinHolland (by University of ME®) specialiseert zich op NLP-trainingen sinds 2005. Igor heeft meer dan 16000 uur actieve trainingservaring en coachte vele honderden mensen.

Onze trainingen zijn geaccrediteerd door The Society of NLP en officiële certificaten worden ondertekend door Dr. Richard Bandler (1950), bedenker van NLP.

Dankzij de vele trainingen, coachings, columns, boeken en video's heeft Igor al meer dan 5000 mensen geinspireerd om bewuste keuzes te maken en hun eigen leven te leven.

Igor van Kaam

tijdens een NLP Coachopleiding op het strand

Jouw NLP Trainer

Igor van Kaam (1974) maakte kennis met NLP in 2003. Zijn rol van consultant in werving en selectie maakte een NLP Practitioner training noodzakelijk. 

"Sindsdien is er een wereld van mogelijkheden voor me open gegaan." 

Hij startte zijn eigen werving- en selectiebureau in 2004 en opende de deuren van NLPinHolland in 2005.

Inmiddels is hij internationaal gecertificeerd NLP™-trainer, systemisch opsteller, burn-out coach, schrijver en mede-ontwikkelaar van het Positieve Psychologie Programma van University of ME®.

Hij schreef verschillende boeken, waaronder 'NLP Practitioner worden...', 'Burn-out is voor Toppers' en 'De Gebruiksaanwijzing van je Bovenkamer'."

Wat wil jij leren?

NLP leert je hét recept voor een zinvol en gelukkig leven.

Al bijna 50 jaar lang!

Wist je dat NLP de levens van miljoenen mensen in de wereld heeft verbeterd? Dat mensen als Oprah Winfrey, Steve Jobs en Barack Obama NLP gebruiken om hun boodschap met de wereld te delen en hun doelstellingen te bereiken? Je kunt vandaag de dag geen training meer volgen of je vindt het gedachtegoed van het Neuro Linguistisch Programmeren terug in de uitgangspunten.

Het succes van NLP zit hem in de benaderingswijze. Jij en jouw persoonlijke kijk op de wereld staan centraal. Jij bepaalt zelf wat je wil leren en op welk gebied je wil ontwikkelen en groeien. En jij bepaalt zelf hoe goed je daarin slaagt.

NLP ontwikkelde de enige bruikbare methode ter wereld, die jou leert HOE jouw brein nieuwe dingen leert. En met dat recept ben je in staat om alles te leren, wat jij maar wenst. Of zoals Walt Disney zou zeggen: 'If you can dream it, you can do it!'.

IK LEEF MIJN EIGEN LEVEN

Wat is NLP?

NLP is de enige methode ter wereld, die je leert hoe je brein leert. Vanaf je geboorte leer je iedere dag nieuwe dingen. Zo word je 'geprogrammeerd' door je omgeving. NLP leert je hoe dat werkt, zodat jij jouw gedachten, emoties en reacties onder alle omstandigheden naar jouw wens kunt kiezen.

Ik leef...

Jij leeft jouw eigen leven. Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor alles wat er op je pad komt in jouw leven.

Brengt je leven je nu niet wat jij wenst?Dan leef je het leven van iets of iemand anders. Ik leer jou snel en gemakkelijk hoe je andere keuzes kunt maken, zodat je gewenste resultaten bereikt. 

Voor mij?

NLP is geschikt voor iedereen die kan lezen en schrijven. Werk jij veel met mensen? Heb jij dromen, die maar niet uitkomen? Loop jij tegen allerei onzichtbare muren en plafonds aan? Of wil je jouw top bereiken als mens, als ondernemer, als leiddingevende of als coach? Dat is NLP voor jou!

Hoeveel plezier kun jij aan?

waarde €5.135,00

€ 1.967,-

excl. BTW 

NLP™ Practitioner + PPP opleiding

LET OP: ER ZIJN SLECHTS 20 PLEKKEN

In deze unieke jaaropleiding leer je NLP van A tot Z kennen. begrijpen en beheersen.

Je opleiding bestaat uit:

NLP™ Practitioner

Het HAPPY Positieve Psychologie Jaarprogramma

Na afloop van het jaar ben je internationaal erkend NLP™ Practitioner, waarna je bij ons of elders je NLP™ Master Practitioner kunt gaan volgen.

Jouw voordeel is, dat je meteen alles met NLP kunt gaan doen.

Je kunt het toepassen voor jezelf, voor anderen, als leidinggevende, zelfstandig coach. Noem maar op!

 

Aan het eind van dit programma weet jij hoe jouw leven en dat van anderen voor goed kunt sturen op weg naar geluk, gezondheid en succes.

LIVE & ONLINE

Combineer het beste van twee werelden! Geniet van de bijeenkomsten en ervaar het gemak van thuisstudie.

Boeken geschreven door Igor van Kaam

Boeken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van je bovenkamer. 

Ze zijn altijd bij de hand en bewegen je automatisch om in een ontspannen atmosfeer nieuwe kennis en inzichten op te doen. In de afgelopen jaren heeft Igor, naast een ontelbaar aantal column ook een aantal geschreven. 

*   Ik leef mijn eigen leven   *   Dit is het moment   *   Boventallig en nu?   *   Burn-out is voor Toppers   *   NLP Practitioner worden... 

NLP™ Practitioner + PPP Opleiding

NLP-agenda 2022

LIVE lesdagen Zomer 2022

Lesdagen vinden plaats in Eindhoven, wijk Meerhoven aan de A2, in gebouw De Plek.

Alle lesdagen starten dagelijks om 9:30 uur en duren tot ongeveer 17:00 uur. Er is lunchpauze van 12:30 uur tot 13:30 uur en tussendoor zijn ook enkele koffie-breaks.

Agenda LIVE bijeenkomsten

zaterdag 9 juli 2022

zondag 10 juli 2022

maandag 11 juli 2022

dinsdag 12 juli 2022

woensdag 13 juli 2022

donderdag 14 juli 2022

vrijdag 15 juli 2022

ONLINE lessen 2022

De online lessen kun je op eigen gelegenheid volgen, door in te loggen in het Positieve Psychologie Programma van University of ME®. Wij zullen steeds verwijzen naar de juiste modules, zoals deze behandeld zijn in de live lessen.

Wat zeggen onze deelnemers?

Leven in vrijheid

De inspirerende NLP training bij Igor én mijn fietsreis naar Oostenrijk waren voor mij dé twee ingrediënten voor een leven lang LEVEN in vrijheid! Ik ben er achter gekomen dat vrijheid in mijn hoofd zit en, hoe hard de omgeving ook schreeuwt,  trekt en duwt, het is MIJN innerlijke kompas die mij elke dag weer, de weg wijst!

Karin

Angst vervangen

Angst vervangen door een roze ballon met liefde Elke keer als ik een steen in mijn maag voel, denk ik aan mijn roze ballon💓voel ik mijn roze ballon, straal ik mijn roze ballon.

Door anders te voelen, anders te denken, anders te doen,  kom ik steeds dichter bij mij!

Judith

Klaar voor mijn toekomst

Ik heb de afgelopen jaren de NLP Practitioner, Master en Coach opleiding gevolgd bij NLPinHolland. Ik kijk terug op een fantastische tijd waarin ik mezelf nog beter heb leren kennen en waarin ik een start heb gemaakt met het naleven van mijn dromen. Ik heb inzichten gekregen waarvoor ik dankbaar ben en ik ben klaar voor mijn toekomst!

Maartje

Eindelijk handvatten

Eindelijk kreeg ik de handvatten waar ik zo lang naar op zoek was. Alleen al de vooronderstellingen van NLP gaven mij zoveel nieuwe inzichten dat ik mijn leven opnieuw in kon richten.

Ik werd een betere versie van mezelf dankzij de trainingen van NLPinHolland. Wat een verrijking zeg.

Jaimy

Meer uit het leven halen

Mijn NLP trainingen bij Igor hebben ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen sta. 

Ik heb mijn krachten leren ontdekken en een prachtig, nieuw doel kunnen stellen voor de toekomst. NLP heeft mij geleerd dat er meer uit het leven te halen is en hoe je dat kan doen.

Willemijn

Een nieuwe blik op de wereld

De opleiding heeft mij geholpen om oude patronen te doorbreken en met een ander perspectief naar mezelf en de wereld te kijken. Ik voel me nu vrijer en optimistischer. Igor is zeer ervaren NLP trainer en coach die zijn passie en kunde moeiteloos weet over te brengen en mij heeft geïnspireerd om mijn ontdekkingstocht voort te blijven zetten.

Tommy

Rust als toverwoord

Een leven met een lager stressniveau. Door NLP ben ik mij bewust geworden, dat “rust” het toverwoord is voor mij.

Door andere keuzes te maken in mijn bedrijf en een aantal taken uit te delen heb ik beter overzicht gekregen. Dit betekent meer energie beschikbaar, betere partner en vader thuis. Het klinkt gek, door rust meer doen !

Johan

Waardevol

Bij Igor de NLP Practitioner gevolgd. 

Boven verwachting. In een week tijd zie ik de toekomst helder. Weet ik wat mijn dromen en doelen zijn en hoe ik daar kan komen. Wat een ervaring. 

Waardevol.

Marina

Professioneel

Professioneel, geeft echt inzichten die verder helpen , tezamen met een gezonde dosis humor, ik heb genoten!

Coby

Dit is het moment om de juiste keuze te maken.

NLP™ Practitioner + PPP opleiding

Het volledige NLP™ Practitioner Programma

(normaal: €2.499,-)

Toegang tot het 'Happy Jaarprogramma' van het Positieve Psychologie Programma van University of ME®

(waarde zonder extra's: € 495,-)

Zeven LIVE trainingsdagen (9:30 - 17:00 uur) op een representatieve locatie in Eindhoven

Zeven optionele dagdelen ONLINE Zoom-trainingen in geval van lockdown (maximaal 3,5 uur) 

Studieboek: 'NLP Practitioner worden...' (Igor van Kaam)

Uitgebreide werkmap met alle NLP oefeningen, technieken en lesmaterialen

Deelname aan de eigen community

Lidmaatschap besloten Facebook groep: NLPinHolland | Ik leef mijn eigen leven

NLPinHolland schrijfmaterialen

7/7 Telefonische en e-mailondersteuning

Alle NLP Practitioner-technieken

Inclusief VisionBoard Training

Inclusief Hypnosetraining

Inclusief NLP-TaalpatronenTraining

Je ontvangt bij goed gevolg het internationaal erkende NLP™ Practitioner Certificaat, ondertekend door Dr. Richard Bandler

Vrij netwerken binnen de communities

Alle live én online opleidingsdagen worden persoonlijk door Igor van Kaam verzorgd

Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 20 personen.

Je kunt 14 dagen je stoel vrijblijvend reserveren, daarna wordt je reservering automatisch omgezet in een definitieve inschrijving

Veelgestelde vragen over onze programma's

Kan ik mijn studiekosten opgeven bij de Belastingdienst?

Ja dat kan. De regeling verandert regelmatig, dus kijk eerst op website van de Belastingdienst voor de huidige mogelijkheden.

Wat als ik een lesdag niet kan bijwonen?

Je mag 10% van de lessen missen, zowel online als live. Online lessen kun je na afoop van het programma terugkijken wanneer je dat wil. Mis je meer dan 20% van de lessen, dan vervalt de mogelijkheid om met een certificaat af te ronden.

Hoe waardevol is het internationale certificaat?

NLP heeft in de loop van de jaren veel varianten gekregen. Alleen bij instituten die het certificaat van The Society of NLP uitreiken weet je zeker dat je de échte NLP krijgt en geen NLP dat gemengd is met therapie, systemisch werken of mindfulness.

Kan ik voortijdig annuleren?

Wanneer je de annuleringsoptie aanvinkt kun je tot 14 dagen voorafgaand aan de opleiding kosteloos annuleren. Zonder deze optie is je aanmelding na 14 dagen wettelijke bedenktijd definitief. Annuleren na de start van het programma is niet mogelijk. 

Kan ik in termijnen betalen?

Helaas is het niet mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen, omdat de geprinte en online lesmaterialen direct tot je beschikking komen wanneer de opleiding start.

Kan ik mijn programma ook zakelijk boeken?

Het is aan te bevelen om de opleiding zakelijk te boeken of je BTW-plichtige werkgever te vragen deze te vergoeden. De BTW op onze opleidingen is namelijk aftrekbaar.

Belangrijke informatie

Contact

University of ME® / NLPinHolland

Noord-Brabantlaan 303 - 307

5657 GB Eindhoven

KvK-nummer: 70675295

© 2021 IGORIGOR BV
Built with